Assessorament

Oferim assessorament artístic, legal, fiscal, laboral i de la llei de propietat intel·lectual a fi de garantir la seguretat i tranquil·litat dels nostres clients.

Difusió online

Promocionem el teu espectacle a través de les nostres xarxes socials, adaptant cada promoció al públic potencial de cada esdeveniment.

Disseny de cartells

També ens encarreguem del disseny personalitzat per cada festa amb dissenyadors professionals, cada client requereix un disseny personalitzat, ja sigui amb el cartell, cover per xarxes socials, flyer… també ens encarreguem de la impressió dels cartells, flyers, díptics…

Gestió de barres

Oferim un servei de gestió integral, tenint tot el personal donat d’alta a la seguretat social.

Serveis de seguretat

Ens agrada que les festes contractades amb OA2 Produccions siguin del màxim segures, per això col·laborem estretament amb una de les empreses mes professionals del sector garantint al 100% que tots els treballadors estan degudament donats d’altra a la seguretat social aixi com el seu carnet vigent, ja sigui de controlador o vigilant i l’uniforme corresponent i tot el material necessari pel desenvolupament de la seva tasca.

Infraestructures

Ens encarreguem de tot el que deriva de l’espectacle: banys portàtils, grups electrògens, casetes prefabricades, carpes.

Escenaris, grades i tanques

Tota mena d’escenaris, grades i tanques homologades sempre seguint la legalitat vigent respecte aquests tipus d’infraestructures

OA2 Produccions

Empresa amb una llarga experiència en el món dels espectacles, la música, l'oci i la cultura.
El reconeixement dels companys de professió i dels clients que em treballat al llarg de la nostra trajectòria, avalen la nostra professionalitat i transparència.

Oficines

C/ Savines, 1, 25200 Cervera
De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 h
973 531 301
info@oa2produccions.cat

© 2023 OA2 Produccions · Avís Legal | Política de Privacitat | Política de Cookies - Design Piqture