https://www.oa2produccions.cat/slalom-express/

Slalom Express

Enrera

SLALOM Express. És una formació composta de cinc professionals de la música. Tots amb un llarg recorregut i coneguts per la seva trajectòria ja que la majoria d´ells han estat en formacions reconegudes.

VICENÇ ha estat part i fundador de Grup SLALOM (anys 80) com cantant i baixista i també cantant de l’orquestra VOLCÁN entre altres grups i orquestres.

CARLOS guitarra i veu experimentat amb la formació d’altres bandes de rock i llarg recorregut i trajectòria dins de l’ambient de festa major.

DANY Cantant i bateria. La seva experiència amb el món musical és prou reconeguda, tenint el seu propi grup de rock (A PASO DE BUEY) i també fent col·laboracions amb gent important de la musica.

SUSANA HERNANDEZ . Cantant amb més de vint anys d’experiència en diferent tes orquestres i formacions (entre d’altres VOLCAN, GRUP TRÁFIC orquestra CIMARRON, grup TANDEM…)

JORDI VILADOMAT. Pianista i cantant barceloní arrelat a les terres de Lleida aprofita la seva formació clàssica per integrar-la a la música moderna, participant en diversos projectes, tant en solitari com en grup.

Aquests som la gent de SLALOM Express i la nostra música es conforma, amb fer concerts clàssics de festa major, música per totes les edats i com no… versions per tot el jovent…

+Fotos
Slalom Express Slalom Express Slalom Express Slalom Express

OA2 Produccions

Empresa amb una llarga experiència en el món dels espectacles, la música, l'oci i la cultura.
El reconeixement dels companys de professió i dels clients que em treballat al llarg de la nostra trajectòria, avalen la nostra professionalitat i transparència.

Oficines

C/ Savines, 1, 25200 Cervera
De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 h
973 531 301
info@oa2produccions.cat

© 2024 OA2 Produccions · Avís Legal | Política de Privacitat | Política de Cookies - Design Piqture