https://www.oa2produccions.cat/musics-de-carrer-tribut-a-txarango/

Musics de Carrer (Tribut a Txarango)

Enrera

La música en català té un abans i un després amb l’aparició de Txarango, un dels conjunts amb més èxit dels últims temps a Catalunya.

La banda tribut “Músics de Carrer” ens ofereix un espectacle de 90 minuts amb la selecció de les millors cançons dels quatre treballs discogràfics del grup del Ripollès.

Torna a gaudir en la teva festa major de cançons que ja són himnes: “Una lluna a l’aigua”, “Compta amb mi”, “Quan tot s’enlaria”, “Mil ocells”, “La dansa del vestit”, “Agafant l’horitzó” i com no, “Músic de carrer” entre altres del grup de Sant Joan de les Abadesses.

Una posada en escena que representa l’essència de Txarango: Alegria, diversió, somriures i una festa per a tots els públics.

+Fotos
Musics de Carrer (Tribut a Txarango) Musics de Carrer (Tribut a Txarango) Musics de Carrer (Tribut a Txarango) Musics de Carrer (Tribut a Txarango)

OA2 Produccions

Empresa amb una llarga experiència en el món dels espectacles, la música, l'oci i la cultura.
El reconeixement dels companys de professió i dels clients que em treballat al llarg de la nostra trajectòria, avalen la nostra professionalitat i transparència.

Oficines

C/ Savines, 1, 25200 Cervera
De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 h
973 531 301
info@oa2produccions.cat

© 2024 OA2 Produccions · Avís Legal | Política de Privacitat | Política de Cookies - Design Piqture