https://www.oa2produccions.cat/lespectacle-el-taller-de-malabars/

L’Espectacle, El taller de malabars

Enrera

“L’Espectacle, El taller de malabars”, és un espai on poder disfrutar d’un espectacle- taller durant 90 minuts de durada. És un taller i un espectacle a la vegada.

Un espectacle interactiu i participatiu, on el públic aprèn i juga amb els jocs malabars i alhora és el protagonista. Se sent partícip de les diferents accions que succeeixen al llarg dels 90 minuts.

El públic trobarà dos personatges, el René i la Clotilde que estant feliços d’acollir al públic a la seva carpa sense parets ni sostre. Transportant-los a un univers on la màgia, l’humor, la fantasia i la il·lusió del circ són els protagonistes. 90 minuts per somiar i fer un viatge a la infància els grans i al món de la fantasia els més petits.

+Fotos
L’Espectacle, El taller de malabars L’Espectacle, El taller de malabars L’Espectacle, El taller de malabars L’Espectacle, El taller de malabars

OA2 Produccions

Empresa amb una llarga experiència en el món dels espectacles, la música, l'oci i la cultura.
El reconeixement dels companys de professió i dels clients que em treballat al llarg de la nostra trajectòria, avalen la nostra professionalitat i transparència.

Oficines

C/ Savines, 1, 25200 Cervera
De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 h
973 531 301
info@oa2produccions.cat

© 2024 OA2 Produccions · Avís Legal | Política de Privacitat | Política de Cookies - Design Piqture