https://www.oa2produccions.cat/juga-i-esmorza-o-berena-taller/

Juga i Esmorza o Berena

Enrera

Us oferim una combinació perfecte per gaudir d’un matí o una tarda en família: taller de cuina on els nens i nenes podran elaborar el seu propi esmorzar o berenar i 12 jocs gegants per a totes les edats per acabar de gaudir de la festa amb la vostra família.

Els nens i nenes podran convertir-se en cuiners per un dia, descobrint i desenvolupant les seves arts culinàries dins d’una estructura en forma de cuina. Podran elaborar un d’aquests menjars: pizza o coca de recapte, magdalenes gegants decorades amb sucrets i xocolata, galetes divertides, piruletes de xocolata, croissants dolços i/o salats, pastís de pa de pessic o de llaminadures, pinxos de poma banyats amb xocolata i decorat amb fruits secs i sucrets de colors,…

A més a més, hi haurà 12 jocs de dimensions gegants repartits per la plaça, carrer, pati de l’escola,… per a tots els gustos i edats.

Es pot trobar des del quatre en ratlla de més d’un metre d’alçada, fins al joc del qui és qui de 2 metres de llargada, passant pel joc de l’oca, joc de pesca i altres jocs que ajuden a desenvolupar l’enginy, la memòria i l’habilitat. Tots ells de grans dimensions.

+Fotos
Juga i Esmorza o Berena Juga i Esmorza o Berena Juga i Esmorza o Berena Juga i Esmorza o Berena

OA2 Produccions

Empresa amb una llarga experiència en el món dels espectacles, la música, l'oci i la cultura.
El reconeixement dels companys de professió i dels clients que em treballat al llarg de la nostra trajectòria, avalen la nostra professionalitat i transparència.

Oficines

C/ Savines, 1, 25200 Cervera
De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 h
973 531 301
info@oa2produccions.cat

© 2024 OA2 Produccions · Avís Legal | Política de Privacitat | Política de Cookies - Design Piqture