https://www.oa2produccions.cat/el-conte-de-la-lletera-titelles/

El Conte de la lletera

Enrera

La protagonista d’aquest conte és una nena com moltes de les nenes que tots coneixem; juganera, fantasiosa i que li agrada molt cantar.

El dia del seu aniversari la seva mare li regala un càntir ple de llet per a què el porti a vendre al mercat. Amb els diners que li paguin de la venda de la llet del càntir es podria comprar el que volgués: unes sabates, un vestit o… ves a saber què?

Durant el camí fins al mercat, la nostra amiga es trobarà amb un seguit de personatges molt divertits, una gallina que està covant els ous, un porquet que busca aglans per dinar i una vaca molt xerraire, tots ells li recomanen a la lletera que tingui molta cura amb el càntir, no sigui que topi amb una pedra i se li vessi o se li trenqui.

Creieu que els hi fa cas?

Espectacle de titelles amb música en directe i dos titellaires que ens expliquen el conte de la Lletera d’una forma molt divertida i entretinguda. Aneu preparant la veu que haurem de cantar moltes cançons.

+Fotos
El Conte de la lletera El Conte de la lletera El Conte de la lletera El Conte de la lletera

OA2 Produccions

Empresa amb una llarga experiència en el món dels espectacles, la música, l'oci i la cultura.
El reconeixement dels companys de professió i dels clients que em treballat al llarg de la nostra trajectòria, avalen la nostra professionalitat i transparència.

Oficines

C/ Savines, 1, 25200 Cervera
De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 h
973 531 301
info@oa2produccions.cat

© 2024 OA2 Produccions · Avís Legal | Política de Privacitat | Política de Cookies - Design Piqture