https://www.oa2produccions.cat/barcarola/

Barcarola

Enrera

El grup d’ havaneres BARCAROLA neix l’any 1993 a Vilassar de Mar (Comarca del Maresme) fruit de la unió de diversos músics i cantaires de la comarca al servei de l’havanera des del 1982.

Components: Jordi Plans (acordió i direcció musical), Àngels Roca (veu i guitarra), Joan Borrell (veu) i Maties Carles (veu).

El nostre nom s’inspira en la definició de la paraula “barcarola”: composició musical de temàtica marinera amb ritme de vals. Comptem amb un repertori basat en les havaneres tradicionals, intercalant algun ritme popular com valsets mariners, sardanes… oferint un espectacle distret i variat.

Al llarg d’aquests anys, hem actuat arreu de Catalunya (també a l’emblemàtica taverna La Bella Lola i la de Can Batlle, a Calella de Palafrugell), a Andorra, al País Basc i al País Valencià. Fa uns anys al concurs de TV3 ÈXIT vam guanyar el segon premi de cançó inèdita catalana amb l’ havanera “La meva àvia” composada per J. A. Carrau, antic membre del grup.

+Fotos
Barcarola Barcarola Barcarola Barcarola

OA2 Produccions

Empresa amb una llarga experiència en el món dels espectacles, la música, l'oci i la cultura.
El reconeixement dels companys de professió i dels clients que em treballat al llarg de la nostra trajectòria, avalen la nostra professionalitat i transparència.

Oficines

C/ Savines, 1, 25200 Cervera
De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 h
973 531 301
info@oa2produccions.cat

© 2024 OA2 Produccions · Avís Legal | Política de Privacitat | Política de Cookies - Design Piqture