The Pink Goats “Especial COVID-19”

Enrera

The Pink Goats “ON THE ROAD”

Us oferim la fórmula per no renunciar a la música en directe, aquest format permet mitjançant una carrossa fer arribar a tots els punts del teu municipi les millors versions de rock a càrrec dels The Pink Goats.
Aquest any els concerts com els tenim entesos fins ara sembla que no seran possibles, per tant us oferim una alternativa per no renunciar-hi i seguir amb les festes populars tot i trobar-nos en aquesta situació excepcional, sempre garantint les mesures de seguretat dels músics i del públic.

 

UN VIATGE AMB EL ROCK “by: The Pink Goats”

Us presentem aquest espectacle musical i visual que permetrà gaudir de les millors versions del rock des de la cadira, un format on els visuals compartiran protagonisme amb la música per mitjà d’una gran pantalla.
De tot el repertori de The Pink Goats s’han seleccionat i adaptat els temes més emblemàtics del rock que es presentaran amb l’essència habitual del grup però permetent a l’espectador gaudir de tots els matisos i detalls d’aquestes grans cançons des de la seva cadira.
Aquest espectacle és ideal per acompanyar-lo d’un tast de cerveses o vins, degustació d’algun producte de proximitat.

El projecte està pensat per totes aquelles persones que els agrada el rock però que no tenen ganes d’esperar fins a altes hores de la nit o estar en un ambient de festa major i volen gaudir d’una experiència audiovisual de gran qualitat, amb la comoditat de fer-ho asseguts.

 

+Fotos
The Pink Goats “Especial COVID-19” The Pink Goats “Especial COVID-19” The Pink Goats “Especial COVID-19” The Pink Goats “Especial COVID-19”

OA2 Produccions

Empresa amb una llarga experiència en el món dels espectacles, la música, l'oci i la cultura.
El reconeixement dels companys de professió i dels clients que em treballat al llarg de la nostra trajectòria, avalen la nostra professionalitat i transparència.

Oficines

C/ Savines, 1, 25200 Cervera
De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 h
973 531 301
info@oa2produccions.cat

© 2022 OA2 Produccions · Avís Legal i Política de Privacitat - Design Piqture