¿No ves este contenido en Español? Tradúcelo haciendo clic aquí

Swing Latino

Enrera

Les primeres aventures de swing van ser en 1980 en els seus principis com a conjunt amb una formació en la qual no incloïa guitarra, ja llavors es veia venir la qualitat de la banda. En aquesta dècada no van parar d’actuar per tots els racons de catalunya, creant el que seria a principis dels 90. És aquesta dècada la formació passa a ser orquestra i inclou dues ballarines, guitarra i es converteix en la formació d’11 components sobre de l’escenari. El treball i esforç de la mateixa es veu recompensada amb la seva primera nominació als premis arc. Són pocs els llocs que es van deixar de visitar arribant en aquesta època a les 120 actuacions a l’any i fins i tot el 1996 s’atreveixen a gravar el seu primer cd de versions amb nom «Quan la música canvia de jaqueta». Esmolen encara més en els 2000 i desapareixen les ballarines i s’incorporen 2 veus més a la formació, ampliant les possibilitats del temari i obrint el ventall de versions per poder arribar a tots els públics tant el de tarda com el de nit.

Una orquestra divertida i professional acompanyada d’un gran equip tant humà com tècnic reconeguda a tota la península. No són totes les notícies bones i l’orquestra passa per un mal moment després de les mort de Dani Fontanet (director i fundador) que ens va deixar el 3 de gener de 2017, una gran pèrdua per a la música. A partir d’aquest moment, Ricard Princep mà dreta de daniel decideix continuar amb el somni del seu amic i fundador amb la suport dels músics de l’orquestra.

Com a premi a la feina a aquests gairebé 40 anys, el 2019 són nominats als premis arc com a millor gira d’orquestra, un merescut reconeixement al seu treball.

El 2020 compleix el seu 40 aniversari, per celebrar-ho prepara «La Gira», amb una formació rejovenida i amb moltes sorpreses

+Fotos
Swing Latino Swing Latino Swing Latino Swing Latino

OA2 Produccions

Empresa amb una llarga experiència en el món dels espectacles, la música, l'oci i la cultura.
El reconeixement dels companys de professió i dels clients que em treballat al llarg de la nostra trajectòria, avalen la nostra professionalitat i transparència.

Oficines

C/ Savines, 1, 25200 Cervera
De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 h
973 531 301
info@oa2produccions.cat

© 2023 OA2 Produccions · Avís Legal | Política de Privacitat | Política de Cookies - Design Piqture