Notice: Trying to get property 'slug' of non-object in /hosting/www/oa2produccions.cat/public/wp-content/themes/piqture/functions.php on line 12 OA2 Produccions | Bona Nit Benparits! (Fel Faixedas) - OA2 Produccions

Bona Nit Benparits! (Fel Faixedas)

Enrera

Hi ha una manera lleugera de viure i veure la vida. Una lleugeresa que no vol dir manca de substància, o sense formalitat o rigor. Ni tampoc sense compromís. És una lleugeresa gràcil, dinàmica, sense afectacions carregoses. Amb ganes d’aventura malgrat el risc. Un viure amb el cor a la mà, de cara. Una lleugeresa volguda i treballada, vestida de ganes i esforç per assolir somnis.

És d’aquesta manera com vaig conèixer l’amic Faixedas, i d’aquesta manera sé que viu i estima. I, és clar, els seus espectacles també participen d’aquesta ànima.

Això és BONA NIT BENPARITS! : 100% Faixedas. Amor, sinceritat, un toc de transcendència i molt i molt d’humor.

+Fotos
Bona Nit Benparits! (Fel Faixedas) Bona Nit Benparits! (Fel Faixedas) Bona Nit Benparits! (Fel Faixedas) Bona Nit Benparits! (Fel Faixedas)

OA2 Produccions

Empresa amb una llarga experiència en el món dels espectacles, la música, l'oci i la cultura.
El reconeixement dels companys de professió i dels clients que em treballat al llarg de la nostra trajectòria, avalen la nostra professionalitat i transparència.

Oficines

C/ Savines, 1, 25200 Cervera
De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 h
973 531 301
info@oa2produccions.cat

© 2020 OA2 Produccions · Avís Legal i Política de Privacitat - Design Piqture