Banda Bassotti

Enrera

Banda Bassotti és un grup de ska italià, que va sorgir en uns tallers de la zona perifèrica de Roma l’any 1981.

El nom de Banda Bassotti és el nom en italià de la banda de lladres més famosa de Disney“los Golfos Apandadores” (The Beagle Boys). Els components es van conèixer quan eren treballadors de la construcció. Es tracta d’un grup molt polititzat, amb una ideologia clara d’extrema esquerra, també conegut per la seva relació amb el moviment red skin i organitzador d’iniciatives de solidaritat amb causes relacionades amb el poble nicaraguencsalvadorenypalestí i basc.

El grup ha aconseguit un èxit notable a Itàlia i també a Espanya, gràcies als seus concerts amb el grup basc Negu Gorriak. Entre les seves cançons més conegudes es troben «Figli della stessa rabbia», «Mockba ‘993», «Potere al Popolo» o «Un altro giorno d’amore». Els seus discos són editats a la seva pròpia discogràfica Gridalo ForteAvanzo de Cantiere va ser editat al País Basc i a Itàlia per Esan Ozenki-Gora Herriak, encara que també va ser distribuït a tota Europa.

L’any 2003 Banda Bassotti va cantar la seva primera cançó en català, quan va versionar la cançó «Processó», del grup valencià Al Tall.

+Fotos
Banda Bassotti Banda Bassotti Banda Bassotti

OA2 Produccions

Empresa amb una llarga experiència en el món dels espectacles, la música, l'oci i la cultura.
El reconeixement dels companys de professió i dels clients que em treballat al llarg de la nostra trajectòria, avalen la nostra professionalitat i transparència.

Oficines

C/ Savines, 1, 25200 Cervera
De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 h
973 531 301
info@oa2produccions.cat

© 2019 OA2 Produccions · Avís Legal i Política de Privacitat - Design Piqture