Alejop Show Can

Enrera

Un espectacle per totes les edats, on el públic participarà, vibrarà i reflexionarà sobre els nostres amics els gossos. Un equip caní i humà del màxim nivell internacional.

Alejop Can Show és compon de:

1.Introducció: un dels nostres Border Collie Surt juntament amb Fernando i interpreta una cançó que parla d’un gos de carrer i abandonat, on al finalitzar la cançó el Border Collie, que esta a la pista, desapareix mitjançant un efecte màgic i apareix al centre de tot sorprenent bocabadats als assistents.

2.Agility: Realitzen una petita mostra del que és l’Agility, explicant els principis i el naixement del desenvolupament d’aquest esport amb els nostres amics els gossos.

3.Túnel Humà: Tots els nens i adults que vulguin col·laborar, sortiran a la pista formant un túnel amb les cames on un dels seus Border Collie l’atravesarà. (En alguna actuació s’ha arribat a formar túnels de fins a 50m)

4.Pastoreig: Es farà un treball de pastoreig amb el seu equip de oques i la seva Border Collie. Als exercicis del pastoreig també tindrem la participació del públic i podrem veure el que es capaç de fer un gos pastor amb el ramat.

5.Habilitats Combinades amb el Frisbiee: Els seus gossos sortiran a la pista caçant discos voladors i realitzant habilitats sorprenents

6.Conclusió:  Els gossos enviaran un missatge al públic amb el que és sensibilitzarà a tots els assistents amb el contingut del missatge. (un missatge ple de respecte dirigit als nostres amics els gossos

+Fotos
Alejop Show Can Alejop Show Can Alejop Show Can Alejop Show Can

OA2 Produccions

Empresa amb una llarga experiència en el món dels espectacles, la música, l'oci i la cultura.
El reconeixement dels companys de professió i dels clients que em treballat al llarg de la nostra trajectòria, avalen la nostra professionalitat i transparència.

Oficines

C/ Savines, 1, 25200 Cervera
De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 h
973 531 301
info@oa2produccions.cat

© 2020 OA2 Produccions · Avís Legal i Política de Privacitat - Design Piqture